esmaspäev, 13. juuli 2009

Äripäev 20: Hans H. Luik kahtlustas Igor Rõtovit varjunime all esinemises

Tulin Äripäeva tööle samal ajal ajakirjanik Erle Rudiga. Mina sattusin kirjutama energeetikast ja erastamisest ning Erle meediast. Sageli oli meediaäri kajastanud lugude peategelaseks Hans H. Luik, kes väidetavalt ei suutnud aga uskuda, et Äripäevas ka tegelikult töötab ajakirjanikuna Erle Rudi. Ta oli veendunud, et Erle Rudi nime all kirjutab tegelikult Igor Rõtov.

4 kommentaari:

  1. nüüd oled sina luige varjunimi:)

    VastaKustuta
  2. wolfberg, tunnista et te olete pannud eegrupi suhtes regulaarset paska, selle nimel, et varjata äp omaniku lagunemist

    VastaKustuta
  3. Ei tunnista. Siin blogis ma paratamatult kirjutan kõige enam kolmest meediafirmast: Ekspress Grupist, Eesti Meediast ja Äripäevast. Need kolm firmat kujundavad suures osas tänase Eesti meediapildi. Ja kindlasti on neid kolme firmat puudutavate postituste puhul Ekspress Grupi ja Eesti Meedia suhtes rohkem kriitilisi või iroonilisi kommentaare võrreldes Äripäevaga, sest loomulikult on teiste silmas pindu lihtsam näha. Samas ma püüan olla ka enesekriitiline ja avaldan siin blogis ka need kommentaarid, mis on kriitilised näiteks Äripäeva suhtes.

    Mis Äripäeva omanikke puudutab, siis ei ole omanike seas toimunud mingit lagunemist. Kavatsen sel nädalal siia ka kirjutada veel Bonnierite lahkumisest Lätis, et mis infot sellega seos Äripäeva töötajatele on antud. Täna kell 10 on meil toimetuses sel teemal briifing.

    Võtan seda kui komplimenti, et minu blogi suudab varjutada muud Äripäevaga seotud teemad ülejäänud meedia silmis.

    VastaKustuta
  4. Ole jah ettevaatlik.
    Pärast tuleb EEsse tööle minna või suunab Luige onu rahvusringhäälingusse.

    Viimane on ka mõistetav, kes jõuab kõiki neid pudulojuseid erafirma palgal hoida! Las riik maksab !

    VastaKustuta