neljapäev, 9. juuli 2009

Mis võib olla keskerakondlaste koonerdamise põhjus?

Keskerakond avalikustas oma II kvartali toetused ja Delfi kirjutab, et keskerakondlased on hakanud koonerdama, sest võrreldes I kvartali 1,7 miljoni krooniga on II kvartalis tehtud annetusi ainult 0,5 miljonit krooni. Muidugi võib olla põhjuseks keeruline majandusseis ja inimeste soov rohkem säästa.

Teine põhjus võib aga olla selles, et uurimisasutused on mitmed rahastamiskraanid kinni pannud. Üheks rahapumbaks olnud Jüri Vilmsi sihtkapital on pankrotis ja ka reisifirma kinkekaardid pole enam Tallinna linnavalitsuses popid. Uute skeemida loomine võtab aga aega ja ettevõtjad ei julge enam Keskerakonda varjatult toetada. Nad on saanud aru, et see varjatud toetamine polegi nii varjatud, sest kuskil läheduses võib peituda kapo väike kaamerasilm.

Eraldi tooksin toetajate seast välja ettevõtja Urmas Jürgensoni, kes oli 50 000 krooniga suurim annetaja. Tema on see õnnelik, kes napsas teise Keskerakonna suure sõbra Kofkini eest Tallinna vanalinnas atraktiivse kinnisvara. Äripäev kirjutas juhtumist siin.

Endise kohviku Pärl hoone ümber toimunust oleme ka varem kirjutanud ning osalt meie loo mõjul luhtus esimene katse see hoone Kofkinile rendile anda. Olen selle loo üle uhke, sest tegime selle valmis ainult paari tunniga. See uudis on hea näide, kuidas ajakirjanikud leiavad pressiteatest üles olulise info ja suudavad meeskonnana tegutsedes selle info ka kiiresti avalikkuse ette tuua.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar