reede, 7. august 2009

Aaviksoo kiri teistele ministritele ehk IRL asus rünnakule

Kirjutasin siin üleeile, et Ansipi jalgealune võib minna tuliseks. Üheks põhjuseks on IRLi soov vastandada end avalikult Reformierakonnale ning seda tehakse järgmise aasta riigieelarve arutelul. Täna meedias kajastatud kaitseminister Jaak Aaviksoo kiri on üks näide sellest. IRL hakkab survestama Reformierakonda, et see nõustuks kärpima penisoneid ehk Ansip peaks taas oma sõnu sööma.

Aaviksoo kiri on hea lugemine, sest ta juhib tähelepanu olulistele asjadele ja näitab, et valitsuse sees saavad ministrid olukorra tõsidusest hästi aru. Samas tuleb aga arvestada, et kuigi kiri oli adresseeritud ministritele, siis tegelikult saadeti see valijatele ehk avalikkusele. See on üks osa IRLi kampaaniast. Nüüd on huvitav jälgida, kuidas reageerib Reformierakond ja peaminister Ansip.

2 kommentaari:

  1. Kahju , et Hundimägi ei mõista. Poliitika poliitikaks, aga on vastus ka riigi ja rahva ees. Laar seda ei tunneta. See on üheselt selge, kuna IRL ministrid keeldusid kärpimast oma ministeeriumite ametnikearmee superlaristamist.

    Reformierakond arvan ei vasta. Tegeldakse usun lihtsalt omapoolselt riigiasjadega.
    Valik on õige, sest muidu ei tegele nendega keegi.

    VastaKustuta
  2. Sooviks IRLilt ka anonüümset kommentaari

    VastaKustuta