laupäev, 10. aprill 2010

Lehmakommitootja seljatas Postimehes Poolat tabanud katastroofi

Postimees.ee olulisem uudis praegu on sellest, kuidas tundmatu ettevõtja kurdab, et tema eksnaine varastas ära lehmakommi valmistamise retsepti. Tähtsusel teine uudis on Smolenskis toimunud lennukatastroofist, milles hukkus Poola eliit eesotsas presidendiga.

Kusjuures see kommiretsepti varguse uudis on sisuliselt ühe allikaga ning vastaspoolele pole sõna antud. Viitsiks see eksnaine teha kaebuse pressinõukokku, oleks Postimees selge kaotaja. Ma ei saa aru, miks sellist poolikut tööd on vaja lehes avaldada. Tegemist on väheolulise teemaga, midagi poleks juhtunud, kui oleks kulutanud ühe päeva, et vastaspoolelt kommentaari küsida või siis natukene rohkem fakte kontrollida. Näiteks sama ettevõtja helistas ka Äripäeva neljapäeval, aga meil see lugu online või lehte ei jõudnud, sest lihtsalt ühe osapoole jutu ümbertrükk on liiga mage.
See on hämmastav, kui lihtne on pääseda meediasse ja muuta oma peretüli mingiks ajahetkeks Eesti suurimas päevalehes Eesti ja maailma kõige olulisemaks uudiseks.

1 kommentaar:

  1. hämmastav jah, et Poola katastroofist juttu vaid värskemates uudistes...

    VastaKustuta